Ne jemi Agjensia Dixhitale ENTERCOM

Ne ofrojmë shërbime në fushën e teknologjisë së Informacionit, kryesisht në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit website, marketingut dixhital dhe ndërtimit të sistemeve të menaxhimit për kategori të ndryshme biznesesh duke dixhitalizuar cdo funksion të kompanise tuaj.
Ne ndërtojmë të ardhmen tuaj.

 • 0
  Klientë të lumtur
 • 0
  Projekte të përfunduara
 • 0
  Biznese të medha
 • 0
  Certifikime

Si punojmë ne?

Ne ofrojmë dixhitalizimin e cdo ide dhe shërbimi që ju mendoni për të ardhmen e kompanisë tuaj.

Sugjerimi i Ide-së

Ekpsertët tanë sugjerojnë ide kreative dhe zgjidhje teknologjike për dixhitalizimin e biznesit tuaj.

Zhvillimi Projektit

Gjatë procesit të zhvillimit të projektit, ne sigurohemi që projekti juaj të jetë i përshtatshëm dhe funksional për të ardhmen tuaj.

Suksesi

Qëllimi ynë është jo thjesht të krijojmë një website, por të ofrojme sherbim profesional dixhital per një biznes të suksesshëm online!.

dot
modern desk
dot

Rreth nesh

Ne jemi Agjensia dixhitale ENTERCOM

ENTERCOM lindi 10 vite më parë nga një ide nga një pasion për t'u shndërrruar në profesion dhe një nga kompanitë lider në tregun Shqiptar dhe atë Ndërkombtar.
Shërbimet tona:

 • Ndërtim Websites
 • Web Dizajn
 • Grafik Dizajn
 • Ndërtim Aplikacione
 • Marketing Dixhital
 • Social Media Marketing

Misioni jonë është të ofrojmë shërbime profesionale dixhitale dhe zgjidhje inovative për cdo kategori biznesi.

Ne jemi një nga kompanitë lider në zgjidhjet inovative dhe marketingut dixhital të mundësuar nga teknologjia .

Si agjensi, misioni ynë është të ofrojmë shërbime profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të marketingut dixhital për çdo biznes që ka nevojë për t0. Ne kemi një përvojë shumë vjeçare dhe me staf plotësisht të trajnuar dhe profesional.

Jonë është për të ofruar shërbime profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe marketingut dixhital, ndërtimin dhe zhvillimin e faqeve të internetiti website dhe aplikacioneve për telefonat e mencur. Dhe me kosto të përballueshme për të gjithë.

 • Kosto të përballueshme
 • Për cdo kategori biznesi
 • SEO Optimizuar
 • Ndërtim Brandi për cdo kompani

Së bashku, ndërtojmë të ardhmen tuaj.

0

Klientë

0

Biznese të mëdha

0

Projekte të përfunduara

0

Certifikime

Ofrojmë shërbime profesionale

Shërbime infovative dhe dixhitale, ideale për cdo kategori biznesi.

icon

Ndërtim Webfaqe dhe APP

Ndërtojmë dhe zhvillojmë faqe interneti website dhe aplikacione të ndryshme.

icon

Rritje e Biznesit

Ndërthurja e idesë dhe teknologjisë së inteligjencës artificiale na mundëson rezultate të suksesshme.

icon

Sisteme Menaxhimi

Ofrojmë zhvillime të sistemeve të ndryshme menaxhimi për cdo sherbim dhe kategori biznesi

icon

Dixhital Marketing

Ndërtojme dhe mirmbajmë prezencën tuaj online, përhapim biznesin tuaj në botën dixhitale

icon

SEO i Optimizuar

Ofrojmë rezultate organike kërkimi,duke e renditur binzensin tuaj më lart, në cdo kërkim dhe rezulate maksimale.

icon

Server të DEDIKUAR

Dedikojmë servera të fusqishëm sipas cdo nevoje e kategorisë të biznesit tuaj.

Cfarë thonë klientët tanë për ne..

Vlerësime të shprehura me gjithë zemër nga klientët tanë të cilët janë kënaqur me shërbimet profesionale që ne ofrojmë.

Jemi shumë të kënqur me shërbimin profesional te ofruar nga kompania ENTERCOM DIGITAL AGENCY dhe jeni korrekt me respektimin e afateve dhe dorëzimin e punëve
team
ERVIN MUKA
CEO, EUROBLIND ALBANIA
5.0 Out of 5
Shërbim profesional dhe cilesor, jemi shumë të kënaqur nga ENTERCOM DIGITAL AGENCY me projektin e realizuar për ne..
team
NAKE WELDING
CEO, NAKE WELDING
5.0 Out of 5
ENTERCOM DIGITAL AGENCY ka zhvilluar për ne një projekt profesional në fushën e medias së shkruar duke na krijuar një website profesionale.
team
Muhamet Qeta
CEO, Zeri i Shqiptarit
5.0 Out of 5
Ne kemi marrë shërbimi Menu Dixhitale, kompania ka zhvilluar një menu dixhitale për biznesin tonë, ne jemi shumë të kenaqur dhe e sugjerojmë për të gjithë ju ENTERCOM DIGITAL AGENCY
team
Gent Kamolli
Menager, DARTE.AL
5.0 Out of 5