Kontaktoni tani

Telefononi tani

+355 677 007 752

Na vizitioni

Rr. Barrikadave

Email

info@entercom.al

Bisede direkte

Lidhuni me ne ne bisede direkte 24/7

Jeni gati për të filluar?

Keni një ide per biznsin tuaj?

Kontaktoni me ne dhe realizoni idenë tuaj.

Na gjeni
Ndodhemi tek:
Rr. Barrikadave
Tirana, Shqiperi 1001

Telefon: +355 677 007 752
Email: info@entercom.al