Rreth nesh

Si punojmë ne?

Ne ofrojmë dixhitalizimin e cdo ide dhe shërbimi që ju mendoni për të ardhmen e kompanisë tuaj.

Sugjerimi i Ide-së

Ekpsertët tanë sugjerojnë ide kreative dhe zgjidhje teknologjike për dixhitalizimin e biznesit tuaj.

Zhvillimi Projektit

Gjatë procesit të zhvillimit të projektit, ne sigurohemi që projekti juaj të jetë i përshtatshëm dhe funksional për të ardhmen tuaj.

Suksesi

Qëllimi ynë është jo thjesht të krijojmë një website, por të ofrojme sherbim profesional dixhital per një biznes të suksesshëm online!.

Rreth nesh

Distinctively grow go forward manufactured products and optimal networks. Enthusiastically disseminate user-centric outsourcing revolutionary

dot
modern desk
dot

Ne jemi Agjensia Dixhitale ENTERCOM

ENTERCOM lindi 10 vite më parë nga një ide nga një pasion për t'u shndërrruar në profesion dhe një nga kompanitë lider në tregun Shqiptar dhe atë Ndërkombtar.
Shërbimet tona:

  • Ndërtim Websites
  • Web Dizajn
  • Grafik Dizajn
  • Ndërtim Aplikacione
  • Marketing Dixhital
  • Social Media Marketing
icon

Ndërtim Webfaqe dhe APP

Ndërtojmë dhe zhvillojmë faqe interneti website dhe aplikacione të ndryshme.

icon

Rritje e Biznesit

Ndërthurja e idesë dhe teknologjisë së inteligjencës artificiale na mundëson rezultate të suksesshme.

icon

Sisteme Menaxhimi

Ofrojmë zhvillime të sistemeve të ndryshme menaxhimi për cdo sherbim dhe kategori biznesi

icon

Dixhital Marketing

Ndërtojme dhe mirmbajmë prezencën tuaj online, përhapim biznesin tuaj në botën dixhitale

icon

SEO i Optimizuar

Ofrojmë rezultate organike kërkimi,duke e renditur binzensin tuaj më lart, në cdo kërkim dhe rezulate maksimale.

icon

Server të DEDIKUAR

Dedikojmë servera të fusqishëm sipas cdo nevoje e kategorisë të biznesit tuaj.

Marketing Dixhital

Ndërtojme dhe mirëmbajmë prezencën tuaj, Promovim Biznesi online, Marketing Dixhital dhe Rrjete Sociale, Reklamim dhe menaxhim prona në shitje etj.

Lexo më shumë

Web App Development

Ndërtojme dhe zhvillojmë website, aplikacione profesinale, sisteme menaxhimi, dyqane për shitje Online. Ideale për cdo kategori biznesi.

Lexo më shumë

Migrim Platforme

Zhvendosni të gjithë biznesin tuaj online në serverat tanë dhe përfitoni 1 vit mirëbajtje falas.

Lexo më shumë

Social Media Marketing

Mirëmbajmë prezencën tuaj online në cdo platformë sociale si: Facebook, Instagram, Linkeditn, Twotter etj.

Lexo më shumë

Grafik Dizajn

Kujdesi dhe përkushtimi ynë për sa i përket pjesës vizuale është maksimal. Ne krijojmë web design dhe logo sipas trendeve më të fundit..

Lexo më shumë

Shërbime IT

Ne ju ndihmojmë dhe asistojmë kurdoherë. Ju mbështesim në hardwar dhe softwar. Suporti ështe mjeti më i fortë që ne kemi.​.

Lexo më shumë

Ndërtojme dhe zhvillojmë Aplikacione

Ndërtojmë Aplikacione të ndryshme për cdo kategori biznsesi dhe për cdo platformë operimi si: Android, IOS dhe Windows Phone.

Cfarë thonë klientët tanë për ne..

Vlerësime të shprehura me gjithë zemër nga klientët tanë të cilët janë kënaqur me shërbimet profesionale që ne ofrojmë.

Jemi shumë të kënqur me shërbimin profesional te ofruar nga kompania ENTERCOM DIGITAL AGENCY dhe jeni korrekt me respektimin e afateve dhe dorëzimin e punëve
team
ERVIN MUKA
CEO, EUROBLIND ALBANIA
5.0 Out of 5
Shërbim profesional dhe cilesor, jemi shumë të kënaqur nga ENTERCOM DIGITAL AGENCY me projektin e realizuar për ne..
team
NAKE WELDING
CEO, NAKE WELDING
5.0 Out of 5
ENTERCOM DIGITAL AGENCY ka zhvilluar për ne një projekt profesional në fushën e medias së shkruar duke na krijuar një website profesionale.
team
Muhamet Qeta
CEO, Zeri i Shqiptarit
5.0 Out of 5
Ne kemi marrë shërbimi Menu Dixhitale, kompania ka zhvilluar një menu dixhitale për biznesin tonë, ne jemi shumë të kenaqur dhe e sugjerojmë për të gjithë ju ENTERCOM DIGITAL AGENCY
team
Gent Kamolli
Menager, DARTE.AL
5.0 Out of 5