Shërbimet tona

Ndërtojmë dhe mirëmbajmë prezencën tuaj online.

Jepini biznesit tuaj atë që meriton, hyni në botën dixhitale dhe qëndroni një hap përpara konkurentëve tuaj.

  • Website profesionale
  • Grafik Dizajn
  • Branding Identitify
  • SEO Optimization Services
  • Marketing Dixhital
Shiko më shumë
Web APP Development

Website dhe APP për cdo kategori biznesi.

SEO i Optimizuar

SEO Lokal, SEO Wocommerce, SEO për cdo kategori shërbimi dhe Biznesi.

Marketing Dixhital

Përhapim biznesin tuaj kudo në botën dixhitale.

Brandi

Ndërtojmë, identifikojmë Brandin dhe Markën tuaj.

Si punojmë ne?

Ne ofrojmë dixhitalizimin e cdo ide dhe shërbimi që ju mendoni për të ardhmen e kompanisë tuaj.

Sugjerimi i Ide-së

Ekpsertët tanë sugjerojnë ide kreative dhe zgjidhje teknologjike për dixhitalizimin e biznesit tuaj.

Zhvillimi Projektit

Gjatë procesit të zhvillimit të projektit, ne sigurohemi që projekti juaj të jetë i përshtatshëm dhe funksional për të ardhmen tuaj.

Suksesi

Qëllimi ynë është jo thjesht të krijojmë një website, por të ofrojme sherbim profesional dixhital per një biznes të suksesshëm online!.

Ndërtojme dhe zhvillojmë Aplikacione

Ndërtojmë Aplikacione të ndryshme për cdo kategori biznsesi dhe për cdo platformë operimi si: Android, IOS dhe Windows Phone.

Ne ofrojmë shërbime që ju duhen!

Shërbime unike, profesionale dhe ideale per ju dhe biznesin tuaj.

Marketing Dixhital

Ndërtojme dhe mirëmbajmë prezencën tuaj, Promovim Biznesi online, Marketing Dixhital dhe Rrjete Sociale, Reklamim dhe menaxhim prona në shitje etj.

Lexo më shumë

Web App Development

Ndërtojme dhe zhvillojmë website, aplikacione profesinale, sisteme menaxhimi, dyqane për shitje Online. Ideale për cdo kategori biznesi.

Lexo më shumë

Migrim Platforme

Zhvendosni të gjithë biznesin tuaj online në serverat tanë dhe përfitoni 1 vit mirëbajtje falas.

Lexo më shumë

Social Media Marketing

Mirëmbajmë prezencën tuaj online në cdo platformë sociale si: Facebook, Instagram, Linkeditn, Twotter etj.

Lexo më shumë

Grafik Dizajn

Kujdesi dhe përkushtimi ynë për sa i përket pjesës vizuale është maksimal. Ne krijojmë web design dhe logo sipas trendeve më të fundit..

Lexo më shumë

Shërbime IT

Ne ju ndihmojmë dhe asistojmë kurdoherë. Ju mbështesim në hardwar dhe softwar. Suporti ështe mjeti më i fortë që ne kemi.​.

Lexo më shumë

Cfarë thonë klientët tanë për ne..

Vlerësime të shprehura me gjithë zemër nga klientët tanë të cilët janë kënaqur me shërbimet profesionale që ne ofrojmë.

Përdorim cdo ditë e më shumë këto teknologji e sisteme: